Sunday, January 2, 2011

Kerja Gila...=D

assalamualaikum

selamat tahun baru...happy new year...ok2...aku xder keje so post la satu cerita giler yang aku buat...tapi memang kena buat..hehehe

cerita gila tu adalah aku bekerja selama seminggu bermula 31 Disember 2010 sehingga 7 januari 2010....hahahaha...hebat n bersemangat kan!!!

semuanya gara-gara aku nak g cameron 8 & 9 januari ni....nasib la boss lepaskan aku pergi...kalo x mamposs aku kena tibai dgn group kereta aku....fuhhh!!!

asalnya aku hanya cuti 10 jan iaitu isnin....n dalam minggu ni aku cuti rabu n khamis...setelah semak jadual kerja aku aku ada appoiment dengan Adun Balakong pada hari rabu...

aku chek jadual n last adjust dengan boss...alhamdulillah dia approvekan...mane ada orang buat kerja opis 7 hari non stop...aku dah macam orang gila rasenyer...kawan aku cakap aku ni giler sanggup kerja demi cuti...

apa boleh buat itu bayaran yg harus aku laburkan...janji aku dapat g cameron dgn member aku...xper janji cuti aku 3 hari..tambah hari ahad tu member aku bertunang...

lepas balik cameron aku kerja 4 hari then cuti lagi 3 hari...hahahaha..best kan!!! itulah kelebihan kerja bidang media...boleh adjust cuti....tyme kerja xsama dgn orang...ngeeeeee.....

nasib la kalo jadi wife aku...syarat penting kena memahami waktu kerja aku...kalo x anda dipersilakan cari calon suami lain....pape pun paling penting aku dapat cuti tuk g cameron....

weeeeeeeeeee =))

syukur alhamdulillah...jumap di cameron 8 & 9 januari 2011 =))

to be continued...arjuna kayangan layangan =))

2 comments:

elis said...

fix...~ ini mmng betul2 cete giler walaupun xbapa nk giler sebb elis baca belum lg nak giler...~ hahahahah..~=)))

arjuna kayangan layangan said...

hahahhahaa..
giler kentang =D