Saturday, September 12, 2009

Eisya - Nurani

assalamualaikum....

pernah korang dengar seorang penyanyi yang popula dengan lagu NURANI? penyanyi kecil molek name dia Eisya.....dia pemes mase pertengahan 90an gitu la...time tue aku pun sekolah rendah lagi...sampai sekrang aku still minat n ingat lagu dia.....

dia ni dah kawin dan ader anak...kalo xsilap sekrang ni dia duk kat perlis....suami beliau seorang arkitek...kalo xsilap la...kalo silap harap maaf....

sekrang dia dah bertudung....cantik bergaya dah sekarang.....latest berita dia ada masuk dalam cte ERA TV....beberapa bulan lepas masuk HARAKAH dalam ruangan muslimah....alhamdulillah..

so aku nak share la lagu ni kat kengkawan....

Dikala malam sepi bila ku sendirian
Kisah silam datang menjelma
Walaupun semuanya telah berlaku
Tapi tetap segar didalam ingatanku

Bila ku kenang masa yang lalu
Airmata ku membasahi pipi
Angin nan malam teman sejati
Untuk mengubati hati ku rindu pada mu

( korus )
Nurani...Kau lambang cinta ku
Oh...Nurani...
Nama mu sentiasa di hati ku sayang

Masih segar dalam ingatan ku
Dihari pernikahan kita
Ku cium tangan mu
Dan kau mengucup dahi ku

Ku terasa sungguh bahagia
Kerana dapat hidup bersama mu
Moga kasih sayang kita
Kekal untuk selamanya

( ulang dari korus )

Tapi sedikit tak ku duga
Ia hanya sebentar saja
Kasih yang diikat telah terlerai juga
Semasa kepulangan mu
Kau ditimpa bencana
Kau tinggalkan diri ku
Untuk selama-lamanya

Nurani
Nurani
Nurani ...
Oh... sayangku


video

see you at the next blog.....arjuna kayangan layangan

No comments: